Ons Team

MANAGING DIRECTOR
BENELUX
ISABELLE DEWALSCHE

Ik ben Isabelle De Walsche en ben bijna 25 jaar actief in de farmaceutische industrie, waar ik mijn carrière heb opgebouwd. Mijn grootste ervaring ligt binnen het domein van de gynaecologie. Ik blijf gepassioneerd door de zorg en de innovatie in onze sector, waarbij we de vrouw als patiënt centraal zetten.Ik ben er trots op, samen met een gedreven team de verdere uitbouw van Gedeon Richter lokaal te mogen vertegenwoordigen. Ik ben mama van 2 leuke dochters en zoek mijn energie en tevens rust in sport, yoga en mijn sociaal leven.

LINKEDIN

FINANCIAL MANAGER
BENELUX
GUY
TONON

Ik ben verantwoordelijk voor de boekhouding  binnen Gedeon Richter Benelux. In het verleden heb ik o.a. voor KPMG en Fabrique National de Herstal gewerkt en ik bekleed al meer dan 20 jaar een financiële functie in een farmaceutisch bedrijf. Met veel plezier en enthousiasme vervoegde ik onlangs dit team voor een avontuur met veelbelovende lanceringen van innovatieve producten.

LINKEDIN

OFFICE MANAGER
BENELUX
ARLETTE
BOSMANS

Begin 1980 begon ik als junior secretaresse bij Alcon-Couvreur in Puurs, waarna ik in 1994 verhuisde van OTC Couvreur naar Galderma Belgilux, Rx  OTC dermatologie. Toen ik in juli 2012 de unieke kans kreeg om het jonge en dynamische team van Gedeon Richter Benelux te vervoegen als administratief verantwoordelijke, beschouwde ik dat als een nieuwe uitdaging die me extra energie zou geven voor mijn gezinsleven met kinderen en kleinkinderen, sport, gastronomie, lezen en lange wandelingen langs de kust of in de bergen.

LINKEDIN

REGULATORY
AFFAIRS MANAGER
BENELUX
ANNE
BRUNEEL

Ik ben in oktober 2012 bij Gedeon Richter Benelux aan de slag gegaan. Als Regulatory Affairs Manager ben ik verantwoordelijk voor de market access, regelgevende zaken, kwaliteit, geneesmiddelenbewaking en compliance. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring en werkte eerder voor GlaxoSmithKline Pharmaceuticals en Novo Nordisk.
Ik ben apotheker van opleiding  met extra specialisatie in Gezondheidseconomie en -management.
 

LINKEDIN

KEY ACCOUNT
MANAGER BE
STEFANA
ARONICA

Ik ben geboren in 1973 en woon in de provincie Namen. Ik heb een diploma in Communicatie en Persinformatie behaald en kwam al snel in de farmaceutische industrie terecht. Tijdens de twaalf jaar die ik bij Pfizer doorbracht als medisch vertegenwoordiger voor huisartsen en specialisten, ben ik erin geslaagd een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten en om verkoopsdoelstellingen te beheren en te bereiken.

LINKEDIN

KEY ACCOUNT
MANAGER BE
SARI VAN
BUGGENHOUT

Na 11 jaar bij Merck Serono, waar ik kennismaakte met onze managing director Isabelle De Walsche, ben ik trots om in een zeer gemotiveerd team voor Gedeon Richter te werken. Ik ben verantwoordelijk voor het noordelijke deel van Vlaanderen.
 
DISTRICT MANAGER
GP TEAM BE
KIM
DE SCHRYVER

Geboren in 1969 en opgegroeid in Antwerpen. Als Licentiaat Lichamelijke Opvoeding begon ik mijn carrière 23 jaar geleden als KAM bij Novartis. Daarna ging ik bij Lundbeck van start, eerst als KAM en later als District Manager.

Sinds 2013 werkzaam bij Gedeon Richter als KAM, sinds 2016 ben ik verantwoordelijk voor het GP team als Nationaal District Manager.

LINKEDIN

KEY ACCOUNT
MANAGER NL
MAARTEN
VAN DE WAART

Geboren in de jaren zeventig, opgegroeid in de jaren tachtig, gestudeerd in de jaren negentig en daarnaafgestudeerd  aan de Avans Hogeschool. Mijn studiegebieden zijn Economie, Marketing  Bedrijfsintelligentie. Ik heb een decennium lang ervaring opgedaan in de farmaceutische industrie als verkoopspecialist voor GlaxoSmithKline en Sanofi Pasteur MSD. Als Key Account Manager in Zuid-Nederland steun ik nu op mijn passie voor verkoop om nieuwe klanten te vinden en relaties op te bouwen voor de gynaecologieportefeuille van Gedeon Richter.

LINKEDIN

PRODUCT MANAGER
BENELUX
JULIE
PIRET-GERARD

Na het behalen van mijn Master aan de ICHEC Brussels Management School, kreeg ik de kans om mijn academisch parcours aan te vullen met een Master in Marketing aan de universiteit van Nottingham. Voordien had ik al gestudeerd in Cambridge en Edinburgh. Nu ik mijn doortocht in het land van « afternoon tea party » heb afgerond, ga ik met enthousiasme voor mijn job als Product Manager Benelux bij Gedeon Richter Benelux. Ik heb een passie voor reizen, patisserie en schilderkunst.

LINKEDIN

MEDICAL MANAGER
BENELUX
GEERT
HUYSKENS

Ik ben Geert Huyskens en van opleiding ben ik Doctor in de Biologie. Tijdens mijn doctoraatsonderzoek bestudeerde ik de effecten van hormonale verstoorders op de voortplanting. Gedurende mijn loopbaan binnen de farma- ceutische industrie, die begon in 2005, heb ik achtereenvolgens de volgende functies bekleed: GP-rep, SP-rep, MSL en Medical Affairs Manager. Sinds maart 2016 ben ik Medical Manager bij Gedeon Richter Benelux waar mijn endocrinologische achtergrond en mijn ruime farma-ervaring zeker van pas komen. Mijn vrije tijd besteed ik aan tennis, fietsen, wandelen, lekker eten en koken.

LINKEDIN

KEY ACCOUNT
MANAGER NL
KRISTIN
VAN GINKEL

Ik ben Kristin van den Hooff - van Ginkel, geboren in 1989 en woonachtig in Alkmaar. Na mijn economische studie ben ik in september 2010 met heel veel plezier begonnen in de farmaceutische industrie. In oktober 2015 ben ik gestart als Key Account Manager bij Gedeon Richter in noord west Nederland.
KEY ACCOUNT
MANAGER BE
PETER
SMEETS

Geboren in 1983, opgegroeid en nog steeds wonende regio Leuven. Na mijn opleiding tot Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen aan de KUL begon ik meteen als medisch vertegenwoordiger bij Galderma. Al snel groeide ik door tot KAM en bezocht ik gedurende 7 jaar dermatologen over heel Vlaanderen. Sinds begin 2016 ben ik werkzaam bij Gedeon Richter als KAM in Gynaecologie voor de regio Noord-Oost België.

LINKEDIN

KEY ACCOUNT
MANAGER BE
ISABELLE
DE RYCK

Ik ben geboren in 1980. Ik ben Brussels van origine en woon momenteel in Waals-brabant. Na mijn studies in communicatie, heb ik me in de farmaceutische sector gelanceerd waar ik op verschillende therapeutische projecten heb gewerkt. Mijn werk boeit me. Ik ben enthousiast, heb een vrolijk karakter en ik hou van menselijke contacten, met name de uitwisselingen met gezondheidsprofessionals. Sinds 1 januari 2016 werk ik voor Gedeon Richter en verheug me erop u te mogen ontmoeten.

LINKEDIN

MEDICAL
REPRESENTATIVE BE
ROMY
RENAER

Ik ben Romy Renaer, geboren in 1987 te Gent en woonachtig in Lochristi. Na mijn studies communicatie had ik vooral interesse in de farmaceutische sector en ben mijn carrière gestart bij Boehringer Ingelheim, waar ik veel ervaring opdeed in verschillende therapeutische klassen. Ik ben gepassioneerd door de sector omwille van de voortdurende innovaties en de daarmee gepaard gaande uitdagingen om productkennis te verwerven. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij Gedeon Richter als medisch afgevaardigde in Gynaecologie voor de regio Gent-Aalst.

LINKEDIN

MEDICAL
REPRESENTATIVE BE
MICHIEL
MEYNAERTS

Geboren in 1988, opgegroeid en wonende regio Leuven. Na mijn studies Opvoeding en Bedrijfskunde heb ik een eerste positieve ervaring in de sales opgedaan. Daarna heb ik de kans gekregen deze ervaringen verder te zetten in de farmaceutische sector als medisch afgevaardigde. Begin 2016 ben ik via een project van Ashfield mogen starten bij Gedeon Richter om zo vanaf 2017 vast in dienst te treden. Ik ben verantwoordelijk voor regio Limburg en een deel van Vlaams-Brabant.
MEDICAL
REPRESENTATIVE BE
SANNE
VAN REUSEL

Geboren in 1989, wonende in de Kempen. Ik heb een diploma als diëtiste en kwam na 1 jaar als laborante Voedingsmiddelencontrole in de farmaceutische sector terecht. Na 5 jaar ervaring op de baan ben ik zeer blij met mijn plaatsje binnen het zeer gemotiveerde en gedreven team van Gedeon Richter. Mijn vrije tijd besteed ik heel graag aan sporten, koken en lekker eten.
MEDICAL
REPRESENTATIVE BE
THIBAULT
DEMAHIEU

Ik kom uit Namen en heb mijn studies Lichamelijke Opvoeding afgerond in Brussel. Tijdens deze studies heb ik mijn niveau Spaans kunnen opkrikken dankzij een Erasmus. Ik heb de cursus afgemaakt met een diploma bedrijfsbeheer om mijn kennis van management, beheer en marketing te verdiepen. Ik ben jong en dynamisch en zet mijn vaardigheden graag in voor Gedeon Richter.
MEDICAL
REPRESENTATIVE BE
CÉDRIC
COTTIGNIE

Geboren in 1993 te Brasschaat, opgegroeid sedert 23 jaar te Hove. Na het behalen van mijn bachelor diploma Marketing heb ik in december 2016 de kans gekregen om aan de slag te gaan bij Gedeon Richter als medisch afgevaardigde voor regio Antwerpen. In mijn vrije tijd ben ik gepassioneerd voetbaltrainer te Kontich en probeer ik deze sport zelf ook uit te oefenen. Daarnaast probeer ik tijd door te brengen met vrienden en familie, ook reizen en gezellig uit eten gaan behoren tot het takenpakket.
MEDICAL
REPRESENTATIVE BE
CEDRIC
DEVLOO

In het jaar 1989 het West-Vlaamse licht gezien. Op mijn 18e trok ik naar de KU Leuven om mijn rugzak aan te vullen met een Master lichamelijke opvoeding plus een Master Management. Daarna ging ik de uitdaging aan als Medical Representative in de farmaceutische sector. Binnen Gedeon Richter ben ik verantwoordelijk voor de sales in de regio West-Vlaanderen. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om te tuinieren, wandelen met de hond en te sporten.

LINKEDIN

MEDICAL
REPRESENTATIVE BE
DÉBORA
LAMANDINI

In juni 2013 behaalde ik mijn diploma als diëtiste. Na een eerste ervaring van twee jaar als diëtiste in een rusthuis, ben ik in de farmaceutische wereld terechtgekomen. Ik ben van nature dynamisch et hou ervan om met professionelen uit de gezondheidssector van gedachten te wisselen. Sinds december 2016 werk is als medisch afgevaardigde voor Gedeon Richter voor de regio Henegouwen.
MEDICAL
REPRESENTATIVE BE
MARIE
CASOLI

Ik behaalde mijn diploma communicatie in 2015, en begon hetzelfde jaar te werken in de farmaceutische sector. Ik ben een commercieel en sociaal ingesteld persoon en ik hou ervan mijn producten te promoten bij de artsen en een professionele kwaliteitsvolle relatie op te bouwen met hen. Sinds februari 2017 ben ik enthousiast lid van het commerciële team van Gedeon Richter voor de regio Luik en Luxemburg. Ik ben groot natuurliefhebster en hou van reizen.

LINKEDIN

SALES MANAGER
BENELUX
FAISAL
BOUZID

Geboren op 29 september maakt dat ik een weegschaal ben. Desondanks beschouw ik mezelf als iemand die snel, maar doordacht beslissingen kan nemen. Ik ben zeer sociaal en mijn goede mensenkennis heeft me vandaag gebracht waar ik ben. Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring in de farmaceutische sector, maar ik blijf gedreven en ambitieus. Wanneer ik een doel voor ogen heb, ga ik ervoor voor de volle 100% en is geen enkel doel onbereikbaar. Ik ben fiere papa van een prachtige dochter van 6. Net zoals ik haar steeds aanmoedig om nooit op te geven, zo hoop ik ook mijn team te kunnen motiveren om altijd het beste van zichzelf te geven.

LINKEDIN

MEDICAL
REPRESENTATIVE BE
TIM
RENIER

Geboren in 1986, wonende in het Waasland. Afgestudeerd al Regentaat Lichamelijke Opvoeding. Gestart als medisch afgevaardigde voor Novartis en gedurende 6 jaar werkzaam geweest in de regio Antwerpen-Waasland. Sinds januari 2017 met veel enthousiasme een nieuwe uitdaging aangegaan bij Gedeon Richter als medisch afgevaardigde regio Waasland.

LINKEDIN

KEY ACCOUNT
MANAGER NL
ANITA
RAVE

Begonnen als pedagogisch medewerker in de orthopedagogiek en daarna in de kinder- en jeugdpsychiatrie, ben ik eind jaren negentig overgestapt naar de farmaceutische industrie.
Met veel plezier en enthousiasme vertegenwoordig ik Gedeon Richter voor Noord en Oost Nederland.

LINKEDIN

KEY ACCOUNT
MANAGER
FERTILITY BE
CHRISTELLE
SEYSSENS

Geboren in 1978 in de provincie Luik en momenteel woonachtig te Waals-Brabant. Master in Psychologie aangevuld met 1 jaar universitair postlicentiaat in Human Ressources. Sinds 15 jaar werkzaam in de farmaceutische sector. ’k Heb het geluk gehad om voor gerenommeerde bedrijven te werken, bekend voor hun innoverende producten in diverse therapeutische domeinen. Recent gestart bij Gedeon Richter en verheugd om u te mogen ontmoeten.

LINKEDIN

KEY ACCOUNT
MANAGER
FERTILITY BE
ELFI DE
MAESSCHALK

Energiek, sociaal en gepassioneerd door fertiliteit. Sinds 19 jaar actief in de farmaceutische industrie. Na 7 jaar Merck Serono heb ik beslist om in 2017 te gaan werken voor Gedeon Richter als KAM in Vlaanderen voor het recFSH Bemfola. Ik ben fier om te kunnen werken voor een innovatief bedrijf samen met hele toffe en bekwame mensen! Naast mijn job, leef ik mij uit in sport, in de keuken, als mama en besteed veel tijd met vrienden en familie.

LINKEDIN

SALES & MARKETING
ASSISTANT
BENELUX
ZOVIA
PAWELAK

Master in de handelswetenschappen, aangevuld met een degelijke ervaring als Sales en Marketing Assistant van meer dan 20 jaar, voornamelijk in de Health Care. Daarnaast mams van 3 pubers, die elke vorm van coaching en positieve “drive” kunnen gebruiken. Door beide ervaringen te combineren tot een gezonde mix, krijg je een behulpzame, dynamisch assistente die “achter de schermen” het enthousiaste team bijstaat, maar het ook niet zal nalaten om op gepaste momenten een “luisterend” oor te zijn. Kortom een kleine schakel in de ketting, maar wel een betekenisvolle...

LINKEDIN

MEDICAL SCIENCE
LIAISON
BENELUX
ELLEN
KNEVELS

Ik ben Ellen Knevels, geboren in Antwerpen en woonachtig in de regio Leuven. Na mijn opleiding als bio-ingenieur en mijn PhD startte ik in 2012 mijn loopbaan in de farmaceutische industrie. Sinds juli 2017 ben ik Medical Science Liasion bij Gedeon Richter Benelux. Ik ben een spontaan en gedreven persoon en enthousiast dat ik deel mag uitmaken van het dynamische Gedeon Richter Benelux-team. In mijn vrije tijd reis ik enorm graag, maar ook thuis tijd doorbrengen met vrienden en familie, sporten en lekker koken of uit eten gaan behoren tot mijn favoriete bezigheden.

LINKEDIN

SENIOR PRODUCT
MANAGER
BENELUX
SOPHIE
DE BAETS

Ik ben Sophie De Baets en reeds 12 jaar actief in de farmaceutische industrie. Met mijn diploma Handelsingenieur op zak heb ik eerst 4 jaar ervaring opgedaan op de baan als Sales Rep en Key Account Manager. In 2009 begon mijn marketingcarrière in de OTC vooraleer in de fertiliteitswereld terecht te komen. Sinds juli 2017 ben ik fier deel te kunnen uitmaken van de Gedeon Richter familie. Ik ben de trotse mama van een geweldig zoontje van 5 en prachtige tweelingdochters van bijna 4 jaar. In mijn vrije tijd tracht ik zo veel mogelijk van mijn gezin te genieten, te sporten alsook te ontspannen door te koken of lekker te gaan eten.

LINKEDIN